Sunflower Oil Health Benefits in Pretty Blossom Serum

Assalamualaikum, 안녕 하세요 여러분, salam💎 💎 💎
Hari ni delivery mcm biasa💕💕💕
Didalam serum antiaging and whitening Pretty Blossom, salah satu main Ingredients ialah Sunflower oil.
Diawal kajian saya sebelum terhasilnya serum Pretty Blossom, saya dapati cell renewal bergantung kepada Vitamin E dan Omega-6. Masalahnya, serum zaman sekarang banyak guna artificial Vitamin E dan Omega-6
( lab made ). Kalau company skincare tu tidak mau menelan belanja yang besar untuk bahan semulajadi, memang dorg order saja Vitamin E dan omega 6 tiruan/artificial untuk fungsi skin renewal.

Oleh itu, saya pun cari Apakah natural ingredients yang high in Omega6 and Vitamin E. So antaranya ialah minyak ikan.. Xkanla saya masa tu mau guna minyak ikan letak dimuka. Saya pun cari yang bukan animal source, so paling tinggi di antara nya ialah sunflower oil 👍👍👍 ada juga macam argan oil dan rosehip oil, tapi mahal la pula dan bukan yang paling tinggi kandungannya pun..

So customers 💕 sunflower oil mempunyai banyak manfaat untuk kulit seperti yang ditunjukkan didalam gambar diatas. Boleh Rujuk websitenya juga untuk maklumat lanjut.😙 Dengan menggabungkan beberapa essential oils didalam serum, kita boleh buat serum kita berfungsi dengan lebih spesifik lagi.
Walaupun antiaging oil dan whitening oil lebih kepada fungsi menghalang pigmentasi dan penuaan kulit, disamping itu customer juga boleh:
-mencegah jerawat
-menghalang dark circle pada mata
-menegangkan kulit -gunakan sebagai eyelifter serum
-memudarkan parut
Best kan? Kalau kita tahu nutrients didalam bahan tu, barulah senang kita menjaga keperluan kulit kita.😙 Kepada customer yang ingin order, don't be shy, just whatsapp/pm/dm me okay.
Harga biasa:RM39.50
Poslaju service
RM12 SM
RM9 SS

#DontBeShy
#OrderPrettyBlossom
#NaturalRemedy
#NoChemicalAdded
#ThankYouForYourSupportFamily&Friends
#SharingIsCaring
#ThanksForSupport
#PureSabahanGirl
#BorneoBlossom
#BorneoProduct
#프리티블라슴
#프리티블라슴화이팅

Tiada ulasan:

Catat Ulasan